Denna webbsida använder Google Analytics cookies för att analysera användares beteende, om du accepterar klicka ”Ok, jag accepterar”. Mer information kan du hitta i vår integritetspolicy.

 

ccap/ c.off

Om denna ort

c.off är en ideell utom-institutionell plats för utveckling av och utbyten mellan interdisciplinära koreografier, beläget nära KTH i Stockholm. c.off erbjuder residens, uthyrningar och praktiska förutsättningar för organisationer och individer att ompröva, artikulera och förändra sina konstnärliga praktiker i en diskursiv omgivning. c.off initierar och bedriver omvälvande koreografi genom omfattande konstnärliga projekt och sammanslutningar som omprövar sociala, konstnärliga och politiska diskurser, så som de pågående projekten KROPPSFUNKTION och (im)perfekta koreografier. c.off grundades 2004 av Cristina Caprioli, mellan 2013 och 2015 leddes föreningen av Hanna Wildow, från och med mars 2016 av Izabella Borzecka.

För Feldenkraisutbildningen kommer vi att använda c.offs stora dansstudio och under våra raster är vi inbjudna till deras gemensamma utrymmen, foajén och fikakök. Omgivningarna och de närmaste kvarteren erbjuder ett stort urval av restauranger och det finns flera parker i närheten som vi kan använda oss av under våra sommarmoduler.

Adress

ccap
Körsbärsvägen 9
114 23 Stockholm
Sverige

Logi


Möjligt boende som kan användas under en kurs eller utbildning. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss.

Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 78-84
114 59 Stockholm

Pensionat Oden Vasastan AB

Sturegatan 58
114 36 Stockholm
Tel. (+46) 86627230
Email: info@hotelstureparken.se

Birka Hostel

Luntmakargatan 14
111 37 Stockholm

Andra rekommendationer

Ansvarsfriskrivning

Informationen som anges här kanske inte alltid är helt aktuell. För att få uppdaterad information vänligen kontakta respektive hotell direkt.

Utbildningar på denna ort